Info

2020-04-15

Det första jag gör på morgonen är att gå in till kattungarna och tittar till dom. Imorse var inget undantag. Till min förskräckelse såg jag att Sheldon låg intryckt till filten, och tyvärr var hon kall och livlös. Vet inte vad som hänt, hon var en fullt frisk kattunge som ökade jättebra i vikt och var full av liv. Väldigt tråkigt och såklart blev vi väldigt ledsna. Sov gott lilla vän 

¤¤¤¤¤

Ibland händer saker som absolut inte är planerat. S*Cirro's Martini blev kemiskt kastrerad med Suprelorin, efter 2 veckor hade han slutat strila och var inte alls hanig längre. 

Jag ville vara på säkra sidan så han släpptes inte ihop med mina honor förrens efter 3 1/2 vecka. Allt frid och fröjd verkade det som men döm om min förvåning när jag märkte att 2 av mina honor började bli lite tjocka om magen. Vi har varken sett eller hört någonting så dom har skött det bra. Så det var bara till att vänta och se när dom behagade att föda. 

Nu har dom fått båda 2 med en dags mellanrum, Isolde fick den 4/4 och Freja den 5/4. Allt frid och fröjd och kattungarna mår jättebra. Mer info och bilder kommer vid senare tillfälle.

¤¤¤

SPhotoEditor-20200406_184252